14 Şubat 2007

Sevgililer gününüz kutlu olsun...







Soldan sağa resimleri takip ederek aşk hikayesini anlama oyunu..



...................
.......................................
Bugün sevgililer günü.. Bir blogcu olarak düşündüm nasıl birşey yapsam da blogumu renklendirsem diye. Ve aklıma her zamanki gibi eğlenceli birşeyler yapmak geldi. Ben Vladstudio’nun resimlerini çok seviyorum. Sizlere de bugüne özel bir hikaye yazdım.
Umarım beğenirsiniz:
Ve takvim 14 Şubat’ı gösterirken blogcu düşünmeye başlar. Sevgililer günü bugün, günün anlam ve önemi nedir, insanlar bugün neler yapar, birbirlerine nasıl ilanı aşk eder, aşklar ne şekilde sonuçlanır... Ve birden bir ışık yandı aklımda. Dedim ki milyonlarca kalp var bu
dünyada, nasıl yürüyor bu aşk meşk işleri bir bakalım..
Sevgili bayanlar; sevdiğiniz ya da hoşlandığınız o dünya yakışıklısı erkek elinde bir çiçekle kapınıza geldi ve “seni seviyorum, akşama yemeğe cıkalım mı ” dedi. Ne kadar harika bir durum.. Havalara uçtunuz, bulutların üstünde geziyorsunuz artık. Hemen kuaföre gittiniz, acaba hangi saç modelini yaptırsanız. Zor bir karar oldu ama en sonunda kuaförden çıkabildiniz ve güzelce giyinip buluştunuz. Sevdiğiniz erkek size mükemmel bir yemek ısmarladı ve size kalbini açarak “benimle evlenir misin” dedi. Evet cevabını aldı ve evlilik hazırlıklarına başladınız.
Bu hızlı senaryonun sonunda iki ihtimal var. Ya evlendiniz ve sonsuza dek mutlu yaşadınız ya da anladınız ki birbirinize göre değilsiniz.
İlk durumda mutluluğunuzu bir bebekle pekiştirirsiniz, ikinci durumda ise birleşen elleriniz ayrılır ve yağmurda sırılsıklam olmuş gibi ağır hissedersiniz kendinizi. Aşk insana ya mutluluk ya da acı verir.


Peki sevgililer gününde sizin için dileğim ne.. Bu aralar mutlu olun ya da acı çekin farketmez; ama bugünü dilediğiniz gibi yaşayin, rüzgarın hızını yakalayın.. Uğurunuz eksik olmasın.

Sevgilisi olanın olmayanın,
Olup da yok gibi olanın,
Yok da var gibi olanın,
Olmayıp da çok isteyenin,
Oluyo da noluyo diyenin,
Olduğu icin çok mutlu olanın,
Olmadığı icin çok mutlu olanın,
Onsuz olamayanın,
Onunla hiç olamayanın,
Herşeye rağmen yüreğinde her daim aşka yer olanın
SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN
MySpace

Hiç yorum yok: