09 Mart 2007

Yorum bırakma tarifi

Baktım ki birçok arkadaşım blogumu ziyaret ediyor fakat yorum bırakmıyor. Neden bırakmadınız dediğimde ise "E nasıl bırakacağız ki?" sorusuyla karşılaşıyorum. Ben de dedim ki bu işi tarif etmek lazım.

Öncelikle efenim, her postun altında görebileceğiniz, aşağıdaki resimde de örnekle gösterilmiş olan X comments yazısına tıklıyorsunuz.

Tıklamanın ardından size ikinci bir pencere açılıyor aşağıda gördüğünüz üzere. Bu penceredeki alana bloguma olan ilginizi, yemek tariflerimi çok beğendiğinizi ve beni çok sevdiğinizi yazıyorsunuz :)))


Daha sonra yazım alanının alt kısmında, eğer ki blogunuz yoksa, other'ı tıklayıp isminizi yazıyorsunuz ve "publish your comment please". Burada bir de size ekranda gösterdiği harfleri altındaki kutuya aynen yazmanızı istiyor (word verification)
Bu noktadan sonra yorum bıraktığınıza dair bana haber geliyor ve ben onaylayınca yorumunuz sayfada yer alıyor. Umarım tarifin faydası olur. Sevgiler hepinize..

10 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba selen'cim
tam düşündüğüm konunun üzerine tarif bırakmışsın. birkaç günden beri nasıl yorum bırakabilirim diye inceliyordum ama maalesef bulamamıştım.
Blogun enfes olnuş güzelim. Ellerine kollarına sağlık. Tariflerini takip edeceğimden emin olabilirsin zira Oytun'un bu damak tadını çok seveceğinden eminim
Sevgiyle kal canım

Selen dedi ki...

Canım Şebnem ablacım çook teşekkürler. Seni de müdavimlerim arasında görmek çok güzel. Tariflerinden blogumda yer almasını istediğin olursa hemen yolla bana. Oytun'un en sevdiği yemek ne? Ondan da yapalım :)
öpüyorum

Adsız dedi ki...

Canım o kadar detaylı anlatmışsın ki yorum yazmadan geçemedim. Ben de bloğunun takipçilerindenim. Hatta günde birkaç kez girip bakıyorum belki eklediğin şeyler olmuştur diye. Tariflerinden de denediğimi ve gayet leziz olduğunu belirtmem lazım (ki benim gibi mutfağa zorla giren biri için bu büyük bir gelişme:)
Öpüyorum canım

Selen dedi ki...

Bilgencim,
Valla olabildiğince sık tarif eklemeye çalışıyorum. Tarif yoksa da birşeyler karalıyorum kendimce. Yemeklerimden denemene çok sevindim canım. Umarım lezzetli de olmuştur.
Öptüm çok

pecete dedi ki...

Esra'nın bir güzelliği daha...Çalışan Anne'den geldim buralara. Müsaitseniz kalma taraftarıyım. Eğer değilseniz daha sonra gelip kapınızı tekrar tıklatırım. Yorum mu?! Gece 12'den önce yorum bırakmamaktayım. Sevgiler..

Daphne dedi ki...

Merhaba,
Ne guzel bir blogmus bu, harika yemek tarifleri var. Ayrica yorum birakma tarifi de bayagi yararli olmus :) Sanirim nasil yorum birakacagini herkes az cok biliyor da useniyolarmis gibi geliyor bana. Mesela bana da kimse yorum birakmiyor. Ya da kimse gelmiyor ziyaretime :( bak sen bile birakmamissin.

evcilkedi dedi ki...

Efendim tarif üzerine ben de bir yorum bırakayım:-) Bloğunuzun ismi çok ilginç, hiç Yanya'yı ziyaret ettiniz mi? Gerçekten çok güzel bir şehir. Bizden fazla bir şey kalmamış ama hem şehrin içi hem çevresi gerçekten görülmeye değer. Tanıştığımıza sevindim:-)

Ezgi dedi ki...

Hayallah, ben de aynı dertten muzdaribim. Benzer bir tarif mi koysam acaba...

Blogunuzu tebrik ederim bu arada, henüz başladım incelemeye.

Selen dedi ki...

Sevgili peçeteden notlar,
Ben de sizi biryerlerden linklerle gelerek bulmuştum ama bloglar aleminde dolaşırken insan nerden nereye vardığını anlamıyor :) Daha sonra Esra ile de tanıştık. Böyle güzel tanışmalar beni mutlu ediyor. Tabi ki müsaitim, sizin gibi misafirlere her zaman kapım açık..

Sevgili Daphne,
Evet haklısın yorum bırakmadım. Ama ziyaretine geldim öyle deme :)haklısın herkes çok üşeniyor yorum bırakmaya. Genelde telefonda söylüyor arkadaşlarım yorumlarını :)

Sevgili evcilkedi,
hoşgeldin bloguma. Yanya'yı malesef hiç görmedim. Anneannemin annesi orada yaşamış. Anneannem bile Türkiye doğumlu olunca ve orada hiç kimsemiz kalmadığından gitme fırsatım olmadı ama mutlaka isterim. Sen gördün mü oraları?

Sevgili Ezgi,
Umarım blogumu beğenmişsindir. Bence sen de bir tarif koy. Zira en çok yorum alan postlarımdan biri oldu bu tarif :)
Hepinize sevgiler

Calimero Mutfakta dedi ki...

Sevgili Selen..

Cok guzel bir blog hazirliyorsun.. Ellerine saglik.. Sicak mesajin icin tekrar tesekkur etmek istedim..