23 Nisan 2012

İpek'e Dişbuğdayı Yaptık

Önce Aras sonra İpek... Sıradan devam ediyoruz diş buğdaylarını kutlamaya. Bu sefer Pınar'daydık. Kız bebek olunca tabi çok renkli ve neşeliydi ev. Her yerde kelebekler uçuşuyordu. Bahar gelmişti sanki Pınar'lara. Pınar çok güzel hazırlanmış, özenmiş her detaya.
 
Pınar bize hem diş şeklindeki haribo şekerle esprili hem de kelebekli gümüş bilekliklerle çok zarif süpriz hediyeler hazırlamış. Kutusu da kendinden şıktı hediyemizin.
  IMG_9358

IMG_9529

 
Paşalar yoktu ama isimleri duvardaydı...
 
Ben talep üzerine bulgurlu kıymalı börek ve tavuklu etimekli salata yaptım.
 
Neslihan çörekotlu kurabiye ve kuru börülce salatası yapmıştı.
 
Pınar yaprak sarma ve limonlu cheesecake,
 
Münevver abla makaron ve baton sale,
IMG_9443
Fadime kıymalı patatesli börek,
 
Yasemin çilekli pasta, Dilek de kısır yapmıştı.

Menümüz tam kararındaydı. Gerçi yine çooooook yedik. Ne olacak bu halimiz bilmem. Önce tuzlular sonra tatlılar sohbet eşliğinde yendi. Bu arada abla kızlar Tuana ve Ece çok güzel oynadılar. Bu buluşma sadece kızlaraydı. Sonra İpek'in başından buğdaylar savruldu. Partideki tüm kızlara meslek seçtirildi. İpek göz doktoru, Yağmur eczacı, Tuana doktor, Ece de yazar olacak. Yaşlanınca kendimizi garantiye aldık artık :)

 
Yine bol fotoğraflı bir yazı oldu sizlere. Olabildiğince tariflerin linklerini de ekledim. Evinizde kalabalık bir gruba davet verecek olursanız menuyu uygulayabilirsiniz. Tam kıvamındaydı...

Hiç yorum yok: