28 Mayıs 2008

30 hafta, 30 yaş

Artık yazmanın vakti geldi... Bir de böyle güzel bir pasta yapılmışken övmeden duramayacağım.

Pazartesi eşimin doğumgünüydü. O otuzuna girerken, ailemizin yeni üyesi de 30 haftasını tamamladı. Arkadaşlarımızı çağırıp eşime süpriz yaptım. Bu süprizde sevgili hanimiş Işıl'ın da katkısı büyük oldu. Yanda gördüğünüz lezzetli ve güzel pastayı hazırladı bizim için. Kızı kucağında fener maçını izleyen doğumgünü çocuğu babamızı görüyorsunuz. Ben de yanına peynirli, kıymalı ve patlıcanlı iki çeşit börekle yaprak sarma hazırladım. Süprizi de sorunsuz ve çaktırmadan başardık. Tuana bebeğimizle ilk doğumgünümüzü kutladık. Eh şimdi anlaşıldı sanırım neden Levent Yüksel'den 'Tuana' şarkısını seçtiğim :) Bundan sonraya ise sağlıklı bir doğum dilemek kalıyor.

Bu güzel pasta varken sönük kalacağından, alman pastası tarifimi de bir sonraki yazıya bırakıyorum. Herkese kocaman sevgiler...

38 yorum:

Esra dedi ki...

Selencigim, artik neredeyse sonuna yaklasmissin bile. :-)
Fotolarini Ceylin'in sitesinde gordum, cok tatli olmussun. Saglikli kolay bir dogum olur insallah. :-)))
Sevgiler

Hülya dedi ki...

Selen'ciğim,
Birlikte sağlıkla nice otuz yıllara sevgi ile ulaşın.

ebrulitatlar dedi ki...

Ay Selen'cim okuyunca hem şaşırdım hem o kadar sevindimki anlatamam. Hiç haberim olmadı. Söyledinde benmi duymadım acaba. Allah tamamına erdirsin canım benim. Hayırlı ve sağlıklı bir doğum olur inşallah. Kendine çok dikkat, Tuana bebişede iyi bak. Eşininde doğumgünü kutlu olsun. Nice senelere hep birlikte olmanız dileğiyle. Çok çok öptüm seni, sevgiler...

LaMa dedi ki...

caniim
kizinin da 30. yas gununu kutlarsin insallah :)
sevgiler!

Calisan Anne dedi ki...

Daha nice otuzlara kırklara inşallah, pasta muhteşem, artık gerçek halini de bekleriz:) Çooook sevgiler, ve tebrikler,

Ceylin ve Mert dedi ki...

sekercim nice mutlu yılları hep birlikte geçirmenizi diliyorum...valla Eyüp'e de benzemiş yani :p....bu suprizinden haberim yoktu seker, hangi arada ayarladın bu kadar şeyi??? öptüm çooook....

Adsız dedi ki...

merhabalar. blogunuz çok güzel.ben merak ettiğim bir şey sormak istiyorum. blogunuzun adının nerden geldiğini merak ettim. yanya'yı biliyorum da evenez'i hiç duymadım.öğrenmek istedim. bir de sizin blogunuzu ben kendi listeme nasıl katabilirim acaba. ben blogcu.com dan bricoleuse. bu konuda bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz.
şimdiden teşekkürler yaptıklarınızı kutluyorum çok leziz görünüyorlar.
hoşçakalın
füsun...

Neslihan dedi ki...

Selencim, eşinin doğumgünü kutlarım, nice yaşlara kızınızla beraber, bu arada minik Tuana'cığım da demek 30 haftalık oldu, ne güzel yakında kucağımıza alabileceğiz, sana şimdiden kolaylıklar diliyorum eminim herşeyi çok rahat atlatacaksınız. Bu arada benim kocişinde doğumgünü yakın ama evde sürpriz parti konusunda gelip gidiyorum, kalabalık biraz gözümü korkutuyor bir de onca yiyeceği nasıl saklarım diyorum, sen nasıl çözüm buldum hamile hamile merak ettim:)
Sevgilerimle

Adsız dedi ki...

Canlarım,
Aglattınız beni desem sanırım inanırsınız. Bu güzel üç kişilik aile hep aklımda ve kalbimde. Tuana geldiginde hepinizin pabucunu dama atma ihtimalim yüksek ... sizi seviyorum....

burcunuz

anne ve cocuk dedi ki...

tebrikler.inşallah sağlıklı bir doğum olur...
pastada harika görünüyor.

Yasemin dedi ki...

ah be kuzum ben de nerelerdesin diyordum.. demek okadar az kaldi tuana sultana kavusmaya hadi bakalim.. sabirsizlikla bekliorum efem tuanayi :D:D aslinda ben degil oglum beklio :)) heeehe! bu arada esinin dogum gunude kutlu mutlu olsssunnn!

zarpandit dedi ki...

çok çok çok güzel gözüküyor:)
ellerinize sağlık ne diyeyim:)
hayırlı cumalar canım..
şu mübarek cuma vakti en güzel dua sağlıklı ve sorunsuz bir doğum dilemek olacaktır eminim:)

özlem hanım dedi ki...

kızım sen naptın ya?? bu dünyanın bi yengeç burcu hatuna daha ihtiyacı var mı sence:) tebrik ederim şekerim.. çok sevindim gerçekten. mükemmel bi anne olacağından %95 eminim. %5 açıklama: çocuğum da çocuğum diye kendini çok yersin sen bitanem ya:)

GANNE dedi ki...

Selencim ne güzel iki kutlama bir arada. Rakamların uyumu da çok güzel. Eşin ve Tuana ile beraber daha nice özel günler kutlarsınız umarım. Pasta da çok güzel. Eşin için çok güzel bir süpriz. Tuana'yı böylece herkes öğrenmiş oldu. :)
Opuyorum canım. :)

DİDEM ÖZCAN dedi ki...

Selen'ciğimmm,

Ne mutlu, ne hoş bir tesadüf olmuş, 3o.yaş, 30, hafta:)) Eşinin yeni yaşı kutlu olsun, Tuana'cık sağlıkla, kolaylıkla gelsin dünyamıza, sen de keyifle sona erdir bu sihirli süreyi..

Sımsıcak sevgiler.....

canan kufer dedi ki...

canim selenim,
ne kadar güzel bir süpriz bu, hem babanin hem de minigin ortak 30'uncu kutlamalari. seni ceylin'in sitesinde gördüm cok tatli olmussun...simdi yanimda olsan da sana sarilabilsem. bende yarindan itibaren 29. haftalik oluyorum, kerata cok kipirdiyor...
seni öpüyorum, ve esinin de gecmis dogum gününü kutluyorum.
canan

Calimero Mutfakta dedi ki...

Tebrik ediyorum canim.. Saglikli, rahat keyifli bir hamilelik sonra da dogum insallah.. bekliyorum anilarinizi :) sevgilerle..

NiNo dedi ki...

demek adi belli oldu minik kizinizin burada bir arkadasimin kizinin adi Tuana gercekten cok kibar cok cici bir kiz eminim senin kizinda oyle olacaktir canim esinle kizinla saglikla nice mutlu dogum gunleri diliyorum sevgiler selencim

Yemekbahane dedi ki...

Selen'cim,

Nice mutlu senelere !! Seneye gerçekten kucağında kutlayacak ki eminim o daha tatlı olacaktır.
Kendine çok iyi bak.

Sevgiler
Müge

Aybike Ceylan dedi ki...

Esinin dogum gununu kutluyorum Selen'cigim, nice guzel ve saglikli yillara.

Ayrica pasta da harika, yapanin ellerine saglik.

zarpandit dedi ki...

e maşşalah diyeyimde nazar değmesin:)
ben birşey rica edeceğimde cancağızım dergi projesi için bir anket yapıyoruz blogumda tıklatırsan sevininirm :)
hayırlı cumalar..

Cafe Gusto dedi ki...

Selenciğim eşine mutlu sağlıklı yıllar dilerim.Çok güzel bir pasta hele bebeğin ifadesi mükemmel.Ama pastaya kendini eklememişsin.
Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Minik kusumun minigi aileye katiliyor az kaldi ve ben hepinizi kocaman kocaman opuyorum, (tuana gelsin opucuk manyagi yapicam o ayri) Kendinize dikkat edin!! (ozellikle su siralar yok oyle hamaratliklar iyi dinlen tamam mi)
Gokce

Unknown dedi ki...

Selencim bu güzel habere çok sevindim. Eşinin doğum gününü kutlarım. Sanada sağlıklı bir doğum dilerim. Işılcığımında ellerine sağlık çok güzel olmuş pastanız.
Sevgilerimle
Selda

zehra dedi ki...

ne guzel bır pasta olmus bu ahyırlı olsun esınızın yenı yası rabbım hayırlı bol guzel bır omur surmeyı nasıb etsın
.................
yasasın pazartesi cumanın gelmesıne 5 gun kaldı :)
mutlu guzel bır hafta dılıyorum

ayçobanı dedi ki...

Selen ne güzel haber :)) Saglikla gecir geriye kalan zamani ve saglikla alin kizinizi kucaginiza :)) Baba adayinin yeni yasini da tebrik ederim...

Not: Üsenmedim, yorum biraktim :)

NESRIN dedi ki...

Ben tebrik etmeye bayagi bir gec kalmisim ama ne diyeyim dogmak uzere olan kizinla ve esinle birlikte nice guzel yillara canim.Sevgilerimle

MMO dedi ki...

Sevgili Selen,
Çok yakın bir arkadaşı doğum yapmak üzere olan biri olarak öncelikle seni kutlamak isterim. Anne olmak çok güzel bir duygu olsa gerek. Şimdiden tebrik ederim ve kolay bir doğum yapmanı, eşinle de nice güzel yıllar geçirmeni dilerim. Tel kadayıflı muhallebini de en kısa zamanda denemeyi düşünüyorum bu arada.. :)
Sevgiler :)

Damak Tadı dedi ki...

Selen'ciğim,
Biliyorum çok geçiktiğimi canım..

Bende, eşine sağlık ve mutlulukla nice güzel yaşlar diliyorum..
Bu arada tebrik diyorum seni..Sağlıkla,saplıklı olarak olarak bebeğini kucağına alırsın inşallah..Harika bir anne olacağından hiç şüphem yok..Eminim kızında senin gibi güler yüzlü ve dünya tatlısı olacaktır..))

Sevgilerle..

Calimero Mutfakta dedi ki...

Selen cim..
Senin de dogum gunun kutlu olsun.. sevgilerimle..

Unknown dedi ki...

Merhaba Selen'cim öncelikle iyi akşamlar ve iyi hafta sonları dilerim.Bu bloğuna ilk ziyaretim hem çok şık ve leziz tarifler,hemde eğitici bilgiler var paylaşımın için teşekkürler.Yeni yaşında hayırlı olsun eşinle ve bebeğinle nice sağlıklı uzun seneler dilerim,öptüm...

Açalya dedi ki...

Epeydir ziyaret etmemisim. Esinin dogum gunu kutlu olsun, Tuana da babasiyla ve annesiyle birlikte nice 30 haftalara yillara girsin. Pastaya bayildim.

Adsız dedi ki...

hünerli mügenin blogundan duydum güzel haberi :) neden bilmiyorum, çok sevindim (her bebek haberine çok sevindiğim gibi). Allah hayırlı, sorunsuz bir doğum nasip etsin. sağlıklı hayırlı bir evlat versin inşallah, tebrikler.

Tijen dedi ki...

O yeni üyeyi heyecanla bekliyoruz Selen'ciğim. Eşine de mutlu kutlu yıllar.

sevdamavisi dedi ki...

Selenciğim,
seni özlediğimi söyleyecektim sadece

hanimis dedi ki...

Selen merhaba,
Uzun suredir takip edemiyordum blogunu. Actim baktim ki pastanin resmini gorunce birden sasirdim. Sanki coook uzun zaman gecmis gibi geldi uzerinden. Panikledim nasil geciveriyor zaman diye. Yeniden tebrik ederim esinin yeni yasini. Tuana'nin hosgelesin kutlamasina katilamadim ama umuyorum ki hosgeldin demek icin yaninida olacagim.
Selamlar
Isil

bir demet feslegen dedi ki...

NİCE NİCE MUTLU YILLARA CANIMMM
SEVGİLERRR

NESRIN dedi ki...

Buralar ayni Tuana bebek gelmis gibi bi selam vereyim dedim.Gorusmek uzere