01 Eylül 2007

Yoktum, ama boş mu durdum??

Sevgili herkes,
Tatilden döndüğümden beri ne kendi blogumla ne de sizin bloglarınızla fazla ilgilenemedim. Ve bu beni çok rahatsız etmekte. Yorumlarım gelmese de sayfalarınızı ziyaret ediyorum, edemediğim zamanlarda da hep aklım bloglarda. Güzel tarifleri kaçırıyorum diye aklım çıkıyor :)

KEVGİR E-DERGİ

Ama bu süre içinde boş da durmadım. Sadece duyurabilmek için yayınlanmasını bekliyordum tariflerimin. Şimdi ikisi de yayında.

Kevgir'in 2. sayısı çıktı. Bu ayki sayı çok daha yoğun içerikli, bol tarifli ve keyifli. Hepinizin okumaktan büyük keyif alacağınıza eminim. Sevgili Zerrin ve Esra ellerinize sağlık tekrar.

Ben ise çay saati bölümündeki nescafe'li buzluk pastam ile huzurlarınızdayım. Bir göz atmaya ne dersiniz?



Ayrıca bununla da kalmadım, Oyalama Kağıdı'na yeni yazımı da hazırladım. Bu sefer ki tarifler annelerin uygulayıp da çocuklarının gözlerindeki ışıltıyı görmeleri için güzel sunum önerilerini içeriyor. Biraz da yaşanmışlık kokuyor yazım. Belki sizlerin de içinden çıkarıp alabileceği birşeyler vardır bu yaşanmışlıkta...















Ve bir de unutmuşsunuzdur deyip eski bir tarifi sizlere hatırlattım. Sevgili Ayşeciğim'in düzenlediği süper etkinlik sayesinde bu güzel Türk Yemeği de hayat buldu. Mutfaklarınıza da konuk olur ve afiyetle yersiniz umarim. Ayşeciğim harika bir Türk Gecesi'ydi. Ben de giydim halk oyunları kıyafetlerimi geldim seni ziyarete, oynamaya, eğlenmeye...

21 yorum:

LaMa dedi ki...

selencim,
kim senin icin bos durdu diyebilir ki! sen hci bos duru musun, karistirmissindir ortaligi yine hehe :P

Evcilik Lezzetler dedi ki...

Selen'cim ellerine sağlık nefis bir pasta hazırlamışsın, malzemelerden çıkarabildiğim kadarıyla tam yaz keyfi pastası olmuş :))
Sevgiler...

NiNo dedi ki...

harika canim gordum enfesti dergideki tarifin ve gelecek tarifler cok seker tam oglusuma gore sabirsizlikla beklemedeyim acele et aman gec gelme erken gel :D

NiNo dedi ki...

aaa onlar oyalama kagidindaymis yanlis okumusum :D ellerine saglik canimcim harika seyler oglusuma kesin yapicam :D

Adsız dedi ki...

Ahtapot fikrine bayıldım,şapka olayı süper.......Deniyeceğim,sevgiler...

Adsız dedi ki...

Canımın içi Selenim,

o pasta varya o pasta.. oFFFFFF yeterli sanırım :))

ellerine sağlık canımsım

ebrulitatlar dedi ki...

Selen'cim nefis görünüyorlar. Ellerine sağlık canım. Sevgiler..

Adsız dedi ki...

Tatil dönüşü bu kadar enerji ve güzellik ilerleyen zamanlar kim bilir neler getirecek
ellerine sağlık herşey harikaa

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Hepsi harika. Ellerine sağlık Selen'ciğim.
Sevgiler,

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Ben de diyorum Selen ne yapıyor, mutfaktan uzak duramaz diyordum ki meğer iki etkinliğin yayınlanmasını beklemişsin:) Buzluk pastası hemen dikkatimi çekti, içindekilere baktım, yumurta da yok, yaşasın dedim.
Can'ım çok şanslı, büyüsün Selen Ablasının tariflerini yapacak annesi ona.
Aklına ve ellerine sağlık

Aybike Ceylan dedi ki...

Selen'cigim,

Hersey nefis, ellerinize saglik.

Kendi sitemde de cevapladim ama buraya da bir yazayim dedim. Senin Akcay'li oldugunu okumustum daha once ve cok sevinmistim. Bizler Akcayi 5 yildir falan biliyoruz ve cok seviyoruz, o Kaz daglarinin havasini, sakinligini, denizini, herseyin bollugunu, ucuzlugunu.

Annemlerin bir evi var, askeri kampa yakin, her gunumuz kampta gecer. Ve Asos kebabinida kampta yapiyorlar. eger onumuzdeki yil ayni zamanlar Akcay'da olursak, sana da tatdirmak isterim. Sevgilerimi gonderiyor ve cok iyi bir hafta diliyorum.

Yasemin dedi ki...

selenim amanda aman kosmusda gelmis :) eferim kiz sana :) yani oslettin kendini hadi bakalim silkelen kendine gel :) yani turk yemekleri yeteri kadar geldigini gosteriyor tabikki :) bi daha ki ayada etkinlik varmis amaannnnn :) hadi bakalim Alllah isini rastgetirsin canim opeyrum!

etki alanı dedi ki...

Hayal gücüne hayran kaldım.Makarna makarna olalı böyle itibar görmemiştir.Bundan sonra böyle orjinal görüntü oluşturanlara"yemek estetisyeni"diyeceğim.
Açılışı seninle yapalım.
Becerikli hanımlarsınız,başka birşey demiyorum.
Seni sevgiyle öpüyorum.
Tütü

gülriz dedi ki...

Selenciğim, sen hiç boş durur musun? Bu arada süslü püslü yemekler de çok cezbedici görünüyor, çocuk olsam dedirtiyor insana. Kocaman sevgiler

bir demet feslegen dedi ki...

Selen'ciğim
Dergideki pastayı gördüm, şu sıcak yaz günleri için çok iyi ve lezzetli bir alternatif olacağını düşünüyorum. Denemek için de sabırsızlanıyorum. Hele bıcırıklar için tarifler...Tek kelime ile süperrr.
Sevgiler

GANNE dedi ki...

Selenciğim, boş durmamışsın. Maaşallah hem etkinliklere yetişmişsin hem de dergi ve oyalama kağıdına. Bizde de düğünler çok bol bu sıralar. Ben de çok ilgilenemiyorum. Ses vereyim dedim hemen sana. Nescafeli buzluk güzeline bayıldım. Opuyorum...

serinmavi dedi ki...

Ahtapot salata çok ilginç :) çocuklar bayılır zannediyorumki..Eline sağlık canım....Selamlar....

Damak Tadı dedi ki...

Tatlı Selen'ciğim,
Yine harika tarifler hazırlamışsın ellerine sağlık canım.Bayılıyorum senin yaptıklarına ve anlatış tarızına..Dede tarafından Rizeli oluşuna da hiç şaşırmadım desem..))

Kocaman öpücüklerimi gönderiyorum.)

Sevgilerle kal canım.

Selen dedi ki...

Lamacım,
Vallahi durmadım, hem bak kızmayın diye de açıklama bilem yapıyorum :)

Burcumik,
Afiyet olsun şekercim beğenmene sevindim.

Nino :)
Oğluş beğenir umarım. Bekle yeni tarifler de yakında gelecek. Çok sevgiler

Suzicim,
Senin küçük oğluş da beğenir umarım. Büyük dalga geçmesin de :)

Zerrinim,
Herşey Kevgir için ;)

Ebrucum,
Yeşimcim,
Burçincim,
Çok teşekkürler..

Pınarcım,
Can'ımız büyüyene kadar ben arşivi oldukça kabartırım sen merak etme :) Her güne bir tarifin olur belki de :P Yok o kadar da değil. Ayol Can geldi gelecek, ben biraz hızlanayım bari..

Aybikeciğim,
Piknikte tanışamadık umarım dediğin gibi Akçay'da tanışırız. Ortak biryerleri biliyor olmak çok hoş. Akçay deyince aynı şeyleri hissediyor olmamız... Ben de küçükken birkaç kez gitmiştim kampa komşumuzla. İnşallah seneye görüşürüz canım.

Yasocum,
Kendime geldim planları yaptım, hazırım :) Etkinlik üstüne etkinlik yaşadık vallahi..

Tütücüm,
Senin lakap takmanı severim ben :) Ahtapot kısmı senin rejime de uyar hem değil mi? Makarnayı da yedirecek birini bulursun artık evde..

Gülrizim,
Senin bir tarafın çocuk zaten şirin kız. Beraber yapıp yeriz bir gün :)

Edacım,
Beğenmene sevindim. Umarım deneyince de hoşuna gider. Çok sevgiler

Gannem,
Ses ver bana yoksa merak ederim bak :) Öperim çok

Sevgili Oya,
Bence de çok seveceklerdir. Sevgiler

Gülcüğüm,
Canım çok teşekkürler. Nerden belli bakayım benim Rizeliliğim :))Sen hemşehrilikten beğeniyorsundur benim yazıları, aynı dili konuşuyoruzdur.. Çok sevgiler sana

Calimero Mutfakta dedi ki...

Selencim,
Buzluk pastandan ilham alarak benzerini yaptim.. Cok guzel oldu.. cok da begenildi ()dogumgunumde pastamin yaninda servis yaptim :) )ama fotosu cok iyi cikmadi. Yayinlamayacagim sanirim.. Bi dahaki sefere :) Sevgilerle

Selen dedi ki...

Calimerocum,
Çok sevindim tarifi denemene ve beğenmene. Çok sevgiler canım