17 Eylül 2007

"Baby Needs" açıldı...

Bugün tarif yayınlayacaktım ama çok daha önemli bir haberim var sizlere.

Bu aralar her haftasonu bir blog arkadaşımla görüşmezsem rahat edemiyorum :) Bu Cumartesi de sevgili Esracığımı bir aydır didinip hazırladığı ve bugün satışa başladığı mağazasında ziyaret ettim. Açılış herhalde Ramazan sonrası olacak, ama şimdiden güzel mi güzel bebek eşyalarından alma şansına sahipsiniz.

Mağaza çok sıcak, samimi, sevimli olmuş. Üst katta da kendine ve oğluşuna bir ofis düzenlemiş Esracım. Mağazada satılan ürünler:
-- İthal edilen Bobux bebek ayakkabıları ve çorap koleksiyonu,
-- Rube and Rutje bebek ev tekstili eşyaları,
-- Esra'nın kendi markası olan Baby Needs çorap koleksiyonu,
-- Bayisi olduğu Funna Baby bebek ev tekstili ürünleri ve karyola & beşikleri, ve hediyelik bebek aksesuarları.
Yani yok yok. Vitrine henüz Funna Baby ürünleri gelmemişti. Onlar da gelince çok daha güzelleşeceğine eminim.

Birlikte ürün dizdik, vitrine Bobux logosunu yapıştırdık(halimiz çok komikti), bol bol sohbet ettik ve Oyalama Kağıdı planlarımızdan konuştuk. Çok keyifli bir gündü.

İkinci patronum Esracığım (sana böyle demek hoşuma gidiyor :) ), yeni mağazan hayırlı ve de uğurlu olsun, bol kazanç ve güzel dostluklar getirsin. Seni tanıdığımdan beri o kadar başarılı, azimli ve kararlı, güzel işlere imza atıyorsun ki seni örnek almamak mümkün değil. En kısa zamanda tekrar ziyaretine gelmek üzere diyorum...

Baby Needs
Tonozlu Sokak
No:1/29 Suadiye Istanbul
Tel: 0216 302 82 75
Faks: 0216 363 97 02

Kısa tarif: Bağdat Caddesi' ndeki Marks & Spencer' ın yanından dümdüz yukarı çıkıyorsunuz, sokak bitiminde sağa dönüp tren köprüsünün altından geçince solda mağazayı görüyorsunuz.

12 yorum:

Müge Hüner dedi ki...

Bir dahaki sefere bende geleceğim, ne kadar güzel bir yer olmuş böyle, bayıldım.

Minik Kus dedi ki...

Selen, sen ne arkadas canlisi birisin ya, cok hosuma gidiyor senin bu guzel haberli yazilarini okumak. Esra'yi da tebrik ediyor, bol ve hayirli kazanclar diliyorum :)

Tijen dedi ki...

Bize de bekleriz efenim. Dükkanımız yoktur ama börekçi Tevfik ustamızın misler gibi serpme börekleri vardır, bağaçamız vardır, odun ateşinde kavrulmuş yer fıstıklarımız, yanıksı dondurmamız, tahinli piyazımız...

Unknown dedi ki...

Selen'cim,
Gece kaldim geldim.Hemen tarife bakiyorum bana sans dile:)ZIra cok seviyorum bu tatliyi ben.Birde yapabilsem:(

Calisan Anne dedi ki...

Selencim, çok teşekkür ederim, ben sizin gibi can dostları sayesinde birşeyler yapabiliyorum. İnşallah sana da şubesini açacağız ;)Patron patron deyip durma, çok utanıyorum walla, yan kolondaki habere de bayıldım. Sevgiler, eşine selamlar. (Bak bi akşam mutlaka bekliyorum, bizim babi arkanızdan kalktı, niye bıraktın ya, oturacaktık diye azarladı beni:))

Adsız dedi ki...

SELENCİM NE GÜZEL BİR HABER...HAYIRLI İŞLER DİLİYORUM ESRAYA....

Evcilik Lezzetler dedi ki...

Selen'cim ne hoş paylaşımlar bunlar ya, uzaklardan imreniyorum size bol bol ;) Esra'da çok sevimli kurabiyeler gördüm, ellerine sağlık çok cici olmuşlar :))
Sevgiler...

Selen dedi ki...

Hepinize çok teşekkürler..
Burcucum ve Minik Kuş'um siz de gelin artık buralara da buluşalım ama..
Tijencim yoksa sen yine Antalya'da mısın? Ben de istiyorum böreklerden..
Gülenaycım iyi şanslar, eminim süper olmuştur..
Esracım,
Söz en kısa zamanda uzun oturuşa geleceğiz ;)

Ceylan dedi ki...

Selen'cim,
Bu sokak benim eski evimin bir yanında! Nasıl özledim Bağdat caddesini, Şaşkın'ı, Suadiye'yi anlatamam ! Gelir gelmez ilk işim bu dükkana uğramak olacak. Benim ufak 3 aylık oldu, yılbaşında gelince herhalde dükkanda kendimi kaybederim!! Esra'ya da hayırlı işler dilerim. Sevgiler,

Selen dedi ki...

Ceylancım,
Evet Esra'nın dükkan tam sana göre. Harika şeyler var. Eksikler de sen gelene kadar tamamlanır. Sıkı bir alışverişe hazırla kendini bence :))

etki alanı dedi ki...

Ne hoş anlatmışsın Selen.İlk fırsatta gidip görmek lazım.Etkinliklerin çok güzel.
Öpüyorum
Tütü

Selen dedi ki...

Tütücüm ben öptüm bile seni :))