25 Temmuz 2007

Hopalahop kenti ve Oyalama Kağıdı Yeni Tarif

Bu aralar bırakın yeni tarif deneyip yayınlmayı ve sizleri ziyaret edip yorum bırakmayı, kendi yorumlarımı bile cevaplamakta zorlanıyorum. Bugünden itibaren biraz daha hafifleyecek sanırım işlerim. Koşarak geleceğim tüm bloglara.

Sadece Oyalama Kağıdı'nda Ağustos tarifimin şimdiden yayınlandığını belirtmek istedim. Merak edenler ve çocuklarıyla denemek isteyenler olursa tarif bir tık ötede. Bulut evlerin çizimi de bana aittir efendim :) Tarifin uygulamasındaki katkısından dolayı her zamanki gibi blog destekçim Gökçe'ciğime, birbirimize tarif ve fikir konusunda destek olup çok güzel bir dayanışma yaptığımız Burcu'cuğuma ve de Lezzet dergisi Temmuz sayısında verdiği marshmallow tarifi ile bize ilham veren sevgili Miss Çilek'e teşekkür ederim... Burcu'nun Oyalama Kağıdı'ndaki 'Oku, Oyna, Pişir' bölümünü de okumayı unutmayın.

Sevgiler

14 yorum:

ayseyaman dedi ki...

Sevgili Selen
tam da nerde bu 'Marshmallow" tarifi diye yorum atacaktım sana ama baktım ki oyalama kağıdında 2. sayfada güzel güzel bilgileniyormuşum.
Sonra 1. sayfaya gittim baktım tarif orada! :) Bu şekerli şey pek bir neşe kaynağı pek yumu yumu nefis bir şeye benziyor. Koca amerikada Marshmallow yememiş biri olarak bu tarifi denemek isterim canim! :)
Ellerine sağlık
sevgilerle

Minik Kus dedi ki...

Selen, bu marshmallow'lar super olmus. Eti puf istiyor benim de canim, Turkiye'ye gelince bol bol tuketmeyi planliyorum :) Bu arada sitemizin reklamini yaptigin icin de cok tesekkurler. Blogun sag tarafindaki linklerine bakarken farkettim :) Bir de diger sitedeki fotografinda saclarinin rengi super, soylemeden edemedim :) Gorusmek uzre...

Evcilik Lezzetler dedi ki...

Merhaba Selen :))
Kitabın aslını görmüş olanlar farkedecek ki birebir Hopalahop kentini yaratmışsın. Koko şurdan bir yerden fırlayacak gibi duruyor. Kunter'e göstermeli akşama :))
Ellerine sağlık yazı da çizimler de marshmallow karakterler de harikaaaa :))))
Sevgiler....

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

:)))
Harika olmuş harika bayıldım. Bu ne yaratıcılık böyle. Burcu'nun yazısı da süper olmuş.
Sevgiler,

Müge dedi ki...

Şirineceğim, yerim ben o eti pufu..süper görünüyor, sen bu oyalama kağıdı sayesinde iyice ressam oldun söyliyim:)
Saçlarının kızıl halinede bayıldım bu arada, gene öyle yap..

Selen dedi ki...

Ayşeciğim canım,
Hazır marsmallowun memleketindeyken bence marketlerden al ve sıcak çikolatanın üzerine atıp keyfini çıkart. Ya da sevgili Burcu'nun iki güzel tarifi var marshmallow'larla, onlara bir gözat derim. Öperim çok

Minik kuşum,
Ne demek birbirimizin tanıtımını tabi ki yapacağız. Karikatürü beğendin mi bari :) Beğenin için de mersü şekerim. Orada biraz güneş oyunu var aslında, kızıl çıkmış. Yoksa ben kumralım yani, boya falan da yok :)

Burcucummm,
Sayende canımcım, beraber başardık bunu sen, Gökçe ve ben. Elimize sağlık. Kunterciğime yollarım ben o resmi isterse, atmaya kıyamadım zaten :)

Burçinciğim,
Çok sevindim beğenmene. Öpüyorum şekerim..

Mögücüm,
Ressamlığımı beğenmene sevindim :) Saçlarım kızıl değil aslında orda, oturduğum yerin kırmızılığı yansımış güneşle beraber.. Ama ilerde beyazlayınca bu renk yapsam iyi olacak sanırım :) herkes beğendiğine göre..

bir demet feslegen dedi ki...

Merhaba Selen
Burcu'dan buraya geldim, çok hoş tarifler bunlar pamuk pamuk...Ellerine sağlık
Sevgiler

Açalya dedi ki...

Aaaa ben hic bilmiyordum bu Oyalama KAgidi'ni! Surpriz gibi oldu, cok sevindim ya! Dante ile senin yazilarini cok uygulayacagiz demek ki ileride...tebrik ederim yazilarin cok guzel, takipcinim..hatta link vereyim blogumda.

ebrulitatlar dedi ki...

Selen'cim uyarın için tşk. Hemen düzelttim.Gül'ün bloğundada sadece Burcu yazdığı için öyle zannettim. Yazdığın güzel sözler için tşk. Sende çok şirin, tatlı, sıcacık bir hanımsın. Gerçekten çok sevdim seni. Öpüyorum seni kocemen kocemen, tekrar görüşmek üzere, sevgiler...

Adsız dedi ki...

Vauvvv! Selen Hanım, sabah sabah güzel iltifatlarla açıldı bloğum. İnsan çevresinden pozitif elektrik alınca görüntüsü gençleşiyor:) yoksa yaşlıyım ben:)Bende çok mutlu oldum seni tanıdığıma, artık bulmuş, tanımışım, bırakırmıyım peşini. Öpüldün.

Adsız dedi ki...

Vauvvv! Selen Hanım, sabah sabah güzel iltifatlarla açıldı bloğum. İnsan çevresinden pozitif elektrik alınca görüntüsü gençleşiyor:) yoksa yaşlıyım ben:)Bende çok mutlu oldum seni tanıdığıma, artık bulmuş, tanımışım, bırakırmıyım peşini. Öpüldün.

Selen dedi ki...

Merhaba Eda,
Ancak cevap yazabildim, hoşgeldin. Bundan sonra hep görüşmek dileğiyle. Kocaman sevgiler

Açalyam,
Severim seni.. Ben de bir süredir gelip de yorum yazamıyorum sana. Dante'nin fotolarına bakıp kaçıyorum. Özlemiştim ne iyi ettin de geldin ziyaretime. Öpüyorum

Ebrucum,
Ben de kocamanından öptüm canımm.. Dostlar düzeltmeler için vardır değil mi? :))

LAlecik,
Ne yaşlısı yahu.. Sen beni kovalar da yakalarsın, hepimizi taştan çıkartırsın vallahi.. Bırakmayalım artık birbirimizi, çok şekersin çook..

Adsız dedi ki...

Şirin kız Selen, günlerce marsmallow tarifi aradım desem yeridir. Şimdi gidip bulacağım ve bol bol yapıp yiyeceğim:)

Selen dedi ki...

Afiyet olsun Laleciiiiimm :)