22 Eylül 2007

"MİNİK ELLER MUTFAKTA"


Bugün, sevgili Süheyla'nın “Ramazan geldi, hoş geldi” etkinliğine katılım için son gün. Tarifleri yarından itibaren yayınlamaya başlıyor ve bu da demek oluyor ki bayrağı bana devrediyor. Sevgili Yaman Ayşe’m ile bu konuda ilk konuşmamızda sen de ‘çocuklar için tarifleri’ işle dediğinde çok sevindim. Oyalama Kağıdı’nda yazdığım çocuk tarifleriyle bağdaştırılıp akla geliyor olmak benim için çok değerli.

Bildiğiniz gibi ben Oyalama Kağıdı’nda çocuğunuzla mutfağa girip, eğlenceli vakit geçirebileceğiniz ve onun da renk, tat, koku, el becerisi gibi yeteneklerini geliştirebileceğiniz tarifler sunarken aynı zamanda albenili sunum alternatifleri de geliştirmeye çalışıyorum. Farklı sunum alternatifleri özellikle 2 yaşın üzerindeki çocuklarda ‘hayır sendromunun’ başlaması ile birlikte büyük önem kazanıyor. Beğenmediği yiyeceği ona farklı bir şekilde sunmalısınız ki yesin.
Bugün ise, Oyalama Kağıdı’nda, bu etkinliğimizle eş zamanlı olarak hazırladığım yeni yazı dizisi yayınlanıyor. Bu uzun zamandır planladığım ve bir çocuk doktoru ile beraber çalışmamız ve çeşitli kaynaklardan faydalanmamız sonucunda şekillenen bir çalışma. Amacım sizleri sadece eğlenceli sunumlarla değil aynı zamanda özet ve pratik bilgilerle de donatmak... Ben de sizlerle birlikte öğreniyorum.
Şimdi efendim sadede gelirsek, etkinlik konumuz: Minik Eller Mutfakta.
Miniklerinizle mutfağa girin ve beraber bir etkinliğe katılmanın keyfini yaşayın. Ya da kendiniz çocuklarınız için faydalı ve pratik yiyecekler ya da albenili, süslü püslü sunumlar hazırlayın. Mutfakta olmanın keyfini çıkartırken dilerseniz bol vitaminli, sağlıklı bir çorba, salata, ana yemek ya da tatlı; dilerseniz de besinlerden hayvan şekilleri, süslü muffinler, şeker hamurlu kurabiyeler yapın ya da meyveleri ve sebzeleri surat şekline sokarak süslü sunumlar hazırlayın.
Peki, etkinliğe nasıl katılacaksınız: Öncelikle bu sefer biraz farklılık yapıyoruz. Bana tariflerinizin fotoğraflarını yollamadan kendi sayfalarınızda yayınlıyorsunuz. Sadece kendi miniğinizin sizin elinizle ya da tek çekilmiş, minik el fotoğrafını göndermenizi rica ediyorum. Eğer çocuğunuz yoksa çok sevdiğiniz bir miniğin eli de kabulümüzdür :) (yeğen, komşu çocuğu, vs)

Etkinlik için son katılım tarihi 20 Ekim. Bu tarihe kadar adınız, tarifinizin linki ve el fotoğrafınızı selencakmak@oyalamakagidi.com adresine mail atarsanız çok sevinirim.
Blogunuz yoksa yazınızı, adınız ve el+yemek fotoğrafınız ile birlikte aynı adrese göndermeniz yeterli olacaktır. Tarifler 21 Ekimden itibaren huzurlarınızda olacak ve çocuklarımıza gün doğacak :)

Etkinlik logo kodunu yan kolondaki resmin altındaki kutucuktan kopyalayıp sayfanıza ekleyebilirsiniz. Logomuzu sevgili arkadaşım Senem hazırladı. Ellerine sağlık, çok teşekkür ediyorum kendisine. Ben logomuzu çok beğendim. Ayrıca yukarıdaki lokum eller de onun kızı Ceylin’e ait.

Miniklerimiz ve bizler için sağlıklı ve yaratıcı bir arşiv oluşturmak dileği ile sizi Oyalama Kağıdı’ndaki yazımla baş başa bırakıyorum. Bu yazımın danışmanlığında bana destek olan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı sevgili Teslime Ertek'e ve illüstrasyonları kısa sürede ve tam çocuklara yakışır sevimlilikte hazırlayan sevgili Bengi'ye çooook teşekkür ediyorum.

61 yorum:

Kevser - Elda'nin Annesi dedi ki...

Selencim, birkac dakika önce sayfana girmeye calistim, fakat blogger bana bu sayfaya ancak davetli olan kisilerin girebilecegini gösteriyordu, bende ne oluyor diye anlamaya calisirken birde baktim yine girilebiliyor. Senin bunlardan haberin var mi? Eger öyle bir sey yapacaksan bak ben mutlaka isterim öyle bir davetiye, ama olmasin daha iyi olur. Herkes normal bir sekilde girebilsin. Cocuk etkinligine de katilmayi düsünüyorum kizimla beraber, sana ve ailene güzel bir hafta sonu tatili diliyorum canim, hoscakal.

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Harika olmuş bayıldım. Selen'ciğim hem konu hem de logo seçimi fevkaladenin fevkinde olmuş. Gecenin 2 sinde yayınlandığını ilk görenlerden birisi olmanın da mutluluğunu yaşıyorum tabi :))
Sana kolaylıklar diliyorum. Çok güzel olacağına eminim.
Sevgiler,

Selen dedi ki...

Kevsercim,
O sadece şu etkinlikle ilgili son ayarlamaları yapmak için geçici bir kapamaydı :) yoksa kimseye kapamam asla blogumu merak etme ;)

Burçincim,
Beğenmene çok sevindim. İlk görenlerden oldun gecenin bir vakti :)
Çok sevgiler

ozlemhan dedi ki...

Selencim nerden aklına geldi bu konu.İkimizinde bebişi yok.Benim hayatta en çok istediğim şey ama henüz bişey yok.şimdiden düşünmeye başladım ne yapabilirim diye.Neyse ilerisi için güzel şeyler öğreniriz çocuk sahiplerinden.Kolay gelsin başarılar diliyorum

ayseyaman dedi ki...

Selencimmm
banneri ilk gördüğüm andan itibaren ayın 22sini iple çektim. Kendimi zor tuttum banneri yayınlamamak için. he he! :)
Müthiş yaratıcı bir çalışma olmuş! Çok güzellll! Bunları daha önce yazmıştım ama tekrar yazmakta sakınca görmüyorum. Harikasınız ya!!:)
Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

Yemek etkinlikleri bambaşka boyutlar kazanmaya başlıyor..
Şimdi de; yaratıcı olma zamanı çocuklarla birlikte mutfaga girme ya da şimdi çocuk olma zamanı...:))

Canim tekrar bu güzel konuya ev sahipliği yaptığın ve kendinden harika lezzetler kattığın için çook teşekkürler.
Şimdiden kolay gelsin.
Sevgilerle :)

Adsız dedi ki...

Selen'cim etkinliğin konusu çok güzel. Logonuda çok beğendim. Bende küçük oğluşumla birlikte katılmaya çalışacağım. Şimdiden hayırlı olsun, kolay gelsin. Sevgiler...

banu kırmızıgül dedi ki...

merhaba
hayırlı olsun çok güzel bir etkinlik mutlaka kızım gökşinle katılmak isterim.
sevgiler..

Müge Hüner dedi ki...

aman da aman.. Benim şirinem ev sahibi olmuş, organizasyonlar yaparmış, katılmamak olurmu? Ben şimdiden düşünmeye başlıyım, anca bulurum 20 günde çocuksuz kişi olarak:) Bir de çocuk eli bulunacak, ammannin çok işimiz var, şimdi verdiğin diğer linklere bakmaya gidiyorum...Çok öperim şekerim.

NiNo dedi ki...

selencim enfes olmus logo yazini okumaya geciyourm simdi hemen ekledim logoyuda konu muthis bayildim tam seni ifade etmis gercekten oglusumla zavkle yerine getirecegiz gorevimizi sevgiler

munevver dedi ki...

Çok eğlenceli bir etkinlik olacak. Şimdi acilen bir bebek bulunup eli çekilmeli.( Ayağı da ne güzel olur.) Yakınlarda da hiç bebek yok. Sokağa çıkıp bakınmalı artık. (Ya da torunlardan birinin eli)
Kolay gelsin..

Öpüyorum seni.
Nane Limon.

Adsız dedi ki...

BİZ EL RESMİNİ GÖNDEREMEDİK
katılmaya hazır ve istekliyiz
kuzey ve aynur

Tijen dedi ki...

ay ne heyecanlı!
galiba bugüne kadarki en heyecan verici etkinlik olacak bu selen'ciğim. şimdiden kolay gelsin diyorum. çocuğu olmayan ben bile minik eller düşünmeye başladım bile. daha maya'cığımla yemek yapmaya başlayamadık ama bir bezelye ayıklamışlığımız var (ayıklamak denirse)...

Adsız dedi ki...

Selen bu harika bir konu minik minik eller kesinlikle bayıldım keşke bir çocuğum olsaydı yada bana yardım edecek brii belki bir daha ki sefer :(((

Leziz Sofralar dedi ki...

Selen'cim harika bir fikir zaten duyunca kizim bu ise bayilacak o giriyor mutfaga ben cikartiyorum bu seferde ben girdirince mutfaga bakalim nasil sasiracak :)) sevgiler canim...

Cafe Gusto dedi ki...

Sevgili Selen
harika bir etkinlik konusu seçmişsin.Neler neler gelecek kimbilir.Emeği geçen herkesin ellerine sağlık...sevgiler...

Esra dedi ki...

Selencigim ne kadar guzel bir konu secmissin. Simdiye kadar arada sirada izledigim etkinliklerden cok farkli olacaga benziyor. Sonucu sabirsizlikla bekliyorum.
Esra

fidaneli dedi ki...

bizim eller hazırrrrr:))) bu etkınlığe katılmamak ne mumkun:)
Selen cım, ıznın olmadan lınklerıme ekledım, sakıncası varmıdır??

sevgıler
fıdan

bembi dedi ki...

Sevgili Selen, tebrik ederim çok güzel işlere imza atıyorsun :)) ayrıca ben teşekkür ederim, umarım hazırladığım illustrasyon, oyalama kağıdındaki yazılarını beğeniyle okuyan herkesi mutlu eder ;)) görüşmek üzere!

esra(büyüleyenmutfak) dedi ki...

merhaba;
bence de güzel bir konu...
ilginç ve yapılmamış.
sana kolaylıklar diliyorum
yardımcı olabilceğimiz bişey varsa yaparız...

bu arada barner gerçekten çok güzel
sevgiler

bir demet feslegen dedi ki...

Seleennnn
Nasıl imrendim bir bilsen, minik meleğim bir an önce 2 olsa da mutfağa beraber girsek diye...Çok yaratıcı fikirler sahibisin, bravo diyorum sana arkadaşım...
Sevgiler

Adsız dedi ki...

etkelik cokguzel gercekten konusuada sevdim bu arada yesim sana yollayabilirim ben bir cift kucuk el bende 2 kucuk yaramaz 2 de buyuk var sana verebilirim bir tanesini :) :)

Aybike Ceylan dedi ki...

Selen'cigim,
Ne guzel dusunmussun, hemen birseyler dusunmek lazim, kizlarimla. Sevgilerimi gonderiyorum.

Sanem dedi ki...

Komsu kizini kullanip etkinlige katilasim geldi, cok gzuel bir fikir, ne guzel yazmissin.

sevdamavisi dedi ki...

canım,
bayıldım ben bu etkinliğe hem güzel tarifler çıkacaktır hem de miniğimizle güzel vakit geçirmemiz için bir bahane olur. güzel geçer umarım. sevgiler

gülriz dedi ki...

Selenim ne güzel bir etkinlik bu, ay ben bile heyecanlandım şimdi. Seleeeeeen, benim ellerim de minik, ben de annemle katılayım mı???? Hehe. Kocaman öpüyorum yanaklarından

Pasta Cafe dedi ki...

Selen'ciğim,
Biz Taha'yla kesin katılıyoruz canım :)))
Öptük seni...
Sevgiler

Evcilik Lezzetler dedi ki...

Selencik bu fikir süper oldu süper! Şimdiden kolaylıklar, Sevgiler...

Ceylin ve Mert dedi ki...

Selenişkom,

Yine herzamanki gibi bu işi de en süperinden yaptın :))) Ozellikle oyalama kagıdı yazıların için ne kadar çok emek harcadığına, ne kadar kitap, dokuman okuduguna bizzat şahidim...Senin her işin tam ve mükemmel olmalı, eksik birsey kalmamalıdır :))) Canım benim, bu etkinlik de tarifleriyle, sunumuyla tam süper olacak :))) Bundan çok eminim :))) Bu işler de biraz katkım olabildiyse ne mutlu bana, inanılmaz büyük bir istekle yaptım ve çok keyif aldım...Çok öpüyorum seniiiii...

Sevgiyle,
Senem

Hesna dedi ki...

Selenciğim ne güzel bir etkinlik ve konu seçmişsin tebrik eder başarılar dilerim.

Hesna

Tijen dedi ki...

Ne alem kadınsın Selen!
Bak oturmuş nelerle uğraşmış. Bayıldım bayıldım. Böyle bir kitap mı yazsam ne? Kapağı da hazır nasılsa. Çok sağol canım, sevgiyle kucaklıyorum.

Papatya dedi ki...

Sevgili Selen,
bu seferki etkinlik konusuna benden cok sevinen var mi acaba?!! *8)
Birkac etkinlige cesitli sebeplerden katilamamistim ama bunu kacirmak istemem. Cunku Maya'mla birlikte kek yapmaya, tartlarin ustune meyveleri dizmeye, kurabiye kaliplarina basmaya, birseyleri tepsiye yan yana dizmeye bayiliyoruz!!! Yumurtalari cirpmaya baslayinca hemen gelip bilmis bilmis "ama sekeri ben dokucem" diyor zaten ;)
Kisacasi bu harika bir fikir oldu!

Kucak dolusu sevgiler,
Papatya

Selen dedi ki...

Özlemcim,
Çocuğun olmasa da kap komşu çocuğunu çek elinin resmini bir tarif uygula yeter :)

Ayşecim,
Ne güzel yazmışsın benim yazıyı geçmiş güzelliği vallahi ;) Sayende şekerim, şenleneceğiz...

Ebrucum,
Mutlaka katıl, çok eğleneceğiz..

Merhaba Banu,
Kızınla seni de bekliyoruz..

Mögücük,
Baktın mı linklerime bakayım. Güzelim sen en ufak toplanmada bile 20 kişi alıyorsun eve onların içinde hiç minik el yok mu yahu? :))

Nihancım,
Oğlunla seni de bekliyorum. Beğenmene çok sevindim. Demek yakışmış bana logo :) Logoyu yapan arkadaşım beni iyi tanıyor belki ondandır:)

Münevver ablacım,
Siz de ayak çekip yollayın isterseniz vallahi çok şeker olur :)

Aynurcuğum ve Kuzeyciğim,
Ekim ayında bekliyorum el fotonuzu ve tarifinizi. Sevgiler

Selen dedi ki...

Tijenciğim,
Maya ve seni de bekliyorum. Hem Mayacığın da ilk tecrübesi olmuş olur, ne dersin?

Yeşim merhaba,
Çocuğun olması şart değil ki.. Bence katıl sen de.

Sevalcim,
Kızını sevindireceğimize çok sevindim. Demek bir mutfak aşığı daha yetişiyor, ne güzel..

Sevgili Serpil,
Ben senin etkinliğe yetişemedim ama seni bekliyorum şirin bir tarifinle...

Esracım,
Öyle izlemekle olmaz bak seni de bekliyorum mutlaka :)

Fidancım ne sakıncası olacak. Katılımınıza çok sevindim.

Selen dedi ki...

Bengicim,
Vallahi ben bayıldım senin illüstrasyonuna. Herkesin de beğeneceğine eminim canım..

Esracım,
Katılımınız ve bol tarifli bir etkinlik olması tek dileğim. Seni de bekliyorum.

Edacım,
O zaman sen de miniği olmadan kendi mutfağa girenler kategorisinde katıl etkinliğimize. Olur mu güzelcim?

Asyacım,
O zaman duyuralım fazla eli olanlar olmayanlara haber versin :)

Aybikecim,
Kızlarınla harikalar yaratacağına eminim. Çok sevgiler canım

Sanemciğim,
E sen de katılmazsan kızarım zaten bak. Bekliyorum şekerim..

Sevdacığım,
Ne güzel demişsin. Evet umarım çok güzel vakit geçirirsiniz.

Gülrizim,
Evet sen kendi ellerini koy, sen kendin de şirin bir çocuk ruhlu fıstıksın zaten..

Özlemcim,
Ben de çok öpüyorum. Nefis görüntüler yaratacağına eminim..

Selen dedi ki...

Burcucum,
Sen de Kunter'le süper mamalar yap bize. Bekliyoruz..

Senemişkom,
Çok teşekkürler tekrar tekrar. Yaptıkların ve hala vermeye devam ettiğin fikirlerin için. İki detaycı anca kalkıyoruz işin altından :) Çok öpüyorum canım

Hesnacım,
Çok teşekkürler canım..

Tijencim,
Yaz vallahi yakışır senin gibi süper kitap yazarı gezgin kadına. Bol şehir ve yemek fotoğraflı olsun ama... İlk müşterin de ben olurum :)

Papatyacığım,
Çok sevindim, eminim Mayacık çok güzel fikirler üretecektir. Merakla tarif(ler)inizi bekliyorum.
Sevgiler

NiNo dedi ki...

selencim ne kadar guzel olmus tijen icin hazirladigin link musaden olursa bu resmi bende sayfamda kullanabilirmiyim canim???

Selen dedi ki...

Tabi ki Nihancım ne demek..

NiNo dedi ki...

canim cok sagol :) bu arada bugun gittim hem 1 saat yuruyusumu yaptim hemde :) hurma aldim sonunda keki yapicam galiba :) esmer seker yerine normal seker olurmu tatlim ??

LaMa dedi ki...

Ne fikriler gelior senin aklina :))) Simdi nerden buluciiz bu sirin eli bakim???

Neslihan dedi ki...

Selencim, sana da bu şirinlik yakışırdı canım
Sevgiler

LaMa dedi ki...

Amaniiin yorumumu calmislar ya da dalgin lama yazdim sanip yamamis ya da gonderidm sanip gondermemis ya daaaa henzu selen okumamis o yuzden yayinlamamis...goruyor musun yazdikca ya da'lar artti, ilk basta aklimda olmayan seyler aklima geldi.iste hayat da boyledir, ne kadar cok secenek var biz gormuyoruz oysa ki...
felsefe de yaparim geyik de :P
var mi benim gibisi :D

Fast food kültürüne inat tabakta lezzetler... dedi ki...

Selen canım güzel bir fikir olmuş tebrik ederim. Benim mutfağa birlikte girebileceğim mink bir el yok ama olsun bende fırsat bulursam bir şeyler hazırlamaya çalışacağım. Şimdiden etkinlikte kolaylıklar dilerim.
Sevgiler…

GANNE dedi ki...

Selenciğim bu aralar çok yogunum ancak gelebildim yorum yazmaya. Canım etkinlik konusuna ve logosuna bayıldım. :) Tam sana yakışır bir etkinlik olacak. Simdiden kolay gelsin. Ben ne yapsam diye düşünmeye başladım bile. :) Bizim arkadaşlarımızın bebişi haftasonu bizdeydi ama ben senin etkinliği yeni fark ettim. Bir daha ki görüşmeye çekerim foto. Malum ben de bebişsizlerdenim. :)
Bu arada benim kabak mucveri haftasonu misafirlerim için tekrar yaptım. Bu sefer benimki de fırından çıkınca çöktü. :( Uyarayım seni dedim. Acaba bütün tarifler de böyle mi? Yoksa fırında mı soğutmak gerekiyor? Bir dahaki sefere fırında soğutacağım bakalım nasıl olacak.

Opuyorum canım.

lezzetlilerim dedi ki...

Selen Hanım merhabalar. Gerçektende çok güzel bir etkinlik seçmişsiniz. Ben henüz bir etkinliğe katılamadım. Sanki beceremem gibi geliyor. İnşallah sizinkine katılırım. Banada beklerim sevgiler

Yasemin dedi ki...

bak simdi ben bebis nerden bulucam, timam karnimdaki lokumun elleri olustu ama simdi ben ona nasil tutturucam.. yegenimde donuyor ankaraya amaannin.. dur sokakta buldugum tombik elleri ilk cocuga bi pasta tutturem bareee :) etkinlik fikri super bidenem :) tebrik takdir eder basarilar dilerim :D

Selen dedi ki...

Nihancım,
Kitapta öyle yazdığından ben de esmer şeker kullandım. Bence daha çok yakışacaktır. Sevgiler

Lamacık,
Selen bugün çok yoğundu ve yorumunu acık geç yayınladı desek daha doğru olur :) özür şekercim. Yok mu etrafında minik bir el senin? Ablana söyle yeğenlerininkini çekip yollasın ne dersin?

Selen dedi ki...

Nesloşcum,
Öperim seni :)

Perihancım,
Evet mutlaka katılımını bekliyorum. Çok sevgiler

Gannecim,
Bir sonraki denemenin sonuçlarını bekliyorum canım. Ben de tam sevinmiştim tarifini görünce :) Nazar değdi yahu..

Merhaba lezzetlilerim,
Bence de katılın blog açtıktan sonra etkinlik yemeklerini beceremeyecek ne var. Bekliyorum katılımınızı.. Sevgiler

Yasocum,
Sen bir ultrason resmi yolla bana o da yeter :) nasıl fikir ama.. öperim

canan kufer dedi ki...

selencik,

biz geldiiiik ve biraz dinlendikten sonra benim zilli ile geceriz is basina.

cok öpüyoruz,
sera-mina & canan

Saliha dedi ki...

selencım konu ve yazın harıka oglusumla muhakkak katılacagım...sevgılerımle..

Selen dedi ki...

Canancım,
Hoşhoşhoş geldiniz, beni çok mutlu ettiniz, yorumlarınızı çooook özlemiştim :)
Çok öpüyorum

Salihacım,
Bekliyorum katılımınızı, sevgiler

Selcen Şenocak dedi ki...

Sevgili Selen ne kadar güzel bir etkinlik çocuklar mutfakta olmaya bayılıyorlar zaten. Kolaylıklar dilerim sevgiler.

Selen dedi ki...

Sevgili almula,
Çok teşekkürler..

lalecik dedi ki...

Selenciğim önümüzdeki ayın etkinliği bende biliyorsun, acaba diyorum bana diyorum banner konusunda diyorum yardım edebilirmisin diyorum:)) Bu sana Yamanım ile ikimizin ricası olacak:) Ama yok işim var kendi başınızın çaresine bakın diyorsanız, ne yapalım içimden bir sürü kuru kafa, garip işaretler geçerek boynumu bükmekten başka çarem yok.Ama en azından bize yol göster yaaa, zorda kaldım:)
Öpüldün en kocamanından (Yağ çekmiyorum).

lalecik dedi ki...

Selenim bize banner konusunda yardım etmeni istiyoruz. Biraz önceki yorumumda yardım konusunu yazmadım galiba. Bak nasıl tutuştuğumu görüyormusun ne yazacağımı bile şaşırmışım. Anla arkadaşın ne zor durumda:)
Sevgiler.

Serpil dedi ki...

Sevgili Yanya evenez ben etkinliği elbette çok beğendim işallah oğlumla katılırız. Ancak benim anlatmak istedğim başka. Ben sizi tanımam hatta sayfanıza ilk girişim ve etkişnliğide az önce öğrendim ama ben sizi rüyamda gördüm. Hemde çok net...Yanya evenez ben diye gelip kendinizi tanıttınız. ÇOk enterasan neden gördüğüm ve yanya evenezi nerden duydum bilemiyorum. Şimdiden çok memnun oldum...

Selen dedi ki...

Laleciğim,
Ayşe'ye konuyla ilgili mail attım canım. O birkaç deneme yapacakmış sonra gerekirse ben de Senem'e söylerim biz de elbette ki yardımcı oluruz Laleciğime ne demek, efenim :)

Merhaba Serpil,
Gerçekten de ilginç olmuş bu rüya işi. Peki rüyandaki benle gerçek ben aynı mıydı? yani benim sayfama hiç girmediğin halde gerçek beni mi gördün çok merak ettim...

Özlem dedi ki...

Sevgili Selen,

Etkinlik fikrine bayıldım. Sitemde çoktaaan yayınlamaya başladım bile...inşallah da katılacağım... Gerçi benim minik 11 yaşında... ama olsun o benim hala mini minnacığım :) Birlikte birşeyler yapmak çok güzel olur...

Bu arada hurmalı kekine de laf atmadan edemeyeceğim, çok leziz görünüyor...

Sevgiler

Bir Anne dedi ki...

Merhaba Selen, yaklasik 8 aydir blogcular aleminde boy gostersem de, hic etkinlige katilamadim, denk gelmedi, ne bileyim:) Dun kizim kalkip "anne ben kek yapmak istiyorum" deyince, bloglarda gordugum Minik Eller Mutfakta etkinlik logosu geldi aklima, hemen resimledim kizimin ellerini. Gerci kizim 10 yasinda ama, olsun o benim minigim. Boyle hos bir etkinlik icin cok tesekkurler. Guzel calismalarinin basarilarini dilerim:)
Sevgiler,
Nurgul

Selen dedi ki...

Sevgili Özlem ve Nurgül,
Çocuklarınız her zaman sizlerin minikleri, ben bile hala annemin miniğiyim :) Merakla bekliyorum etkinlik çalışmalarınızı.
Sevgiler

NiNo dedi ki...

canim gecmis olsun bende diyorum fot o nereye gitti megersem .. ne sinir bir durum onca emek yeni kodu ekledim canim sagolasin en kisa surede duzelir umarim bu sorun ben etkinlik linkimi fotolari sana mail attim umarim almissindir etkinlik tarifimizi yayinladik begeneceginizi umariz sevgiler

Baharcicegi dedi ki...

Güzel bir etkinlik olacak ninicik eller nefis tadlar.
bende son anda katildim mail yolladim eger bir aksiklik olursa bildirirsiniz.
simdiden kolayliklar dilerim.
sevgiler